Ημερήσια αρχεία: 17 Ιουλίου 2014


Εκδόθηκε το Τετράς για Windows

Το «ΤΕΤΡΑΣ» είναι ένα έξυπνο και διασκεδαστικό χωρίς βία παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, που χρειάζεται μόνο γρήγορα αντανακλαστικά και καλή διάθεση. Κερδίζοντας μία-μία τις πίστες του θα γνωρίσετε την Ελλάδα. Η λέξη «ΤΕΤΡΑΣ» περιγράφει στο παιχνίδι μας τις τέσσερις ρακέτες που κινούνται περιφερειακά της οθόνης.Το παιχνίδι αποτελείται από 15 συνολικά «πίστες-περιοχές» με διαβαθμισμένη δυσκολία και μία «πίστα» για εξάσκηση. Για να προχωρήσετε στην επόμενη πίστα θα πρέπει να έχετε καταφέρει να τερματίσετε την προηγούμενη. Στόχος του παιχνιδιού είναι να αποκρούετε την μπάλα μετακινώντας με το ποντίκι τις 4 ρακέτες που βρίσκονται στα άκρα της οθόνης προς όλες τις κατευθύνσεις καταστρέφοντας ταυτόχρονα όλα τα αντικείμενα που εμφανίζονται κατά ομάδες σε κάθε πίστα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς χρονικούς περιορισμούς,
εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας και έχετε πληρώσει συνδρομή.
Έως τον Οκτώβριο του 2014 δεν απαιτείται συνδρομή παρά μόνο εγγραφή στην ιστοσελίδα μας!

Για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας κάντε κλικ εδώ.
Καθυστερήσαμε λίγο την έκδοσή του λόγω τεχνικών προβλημάτων!
Ελπίζω να σας αρέσει ...
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που είχαμε εκδώσει για iOS. Εάν δυσκολεύεστε δοκιμάστε στην αρχή την εύκολη λειτουργία!

Πώς θα χρησιμοποιήσετε τα προγράμματά μας 3

Για  να χρησιμοποιήσετε τα λογισμικά μας χωρίς χρονικούς περιορισμούς, πρέπει να έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας και να έχετε πληρώσει συνδρομή.

Για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας κάντε κλικ εδώ.

Οδηγίες εγκατάστασης: Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης (πχ Install_Tetras_1.1.exe )και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας παρέχονται.

Για να «τρέξετε» το πρόγραμμα κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας. Αφού το πρόγραμμα ξεκινήσει και εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί που γράφει «Σύνδεση». Στην οθόνη που θα εμφανιστεί πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσης στην ιστοσελίδα της kidmedia. Περιμένετε λίγο και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Μπορείτε να δείτε και την παρουσίαση παρακάτω:

Εάν και πάλι έχετε προβλήματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.