Κατεβάστε


Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα για Windows ή να κάνετε κλικ στα εικονίδια αριστερά και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας μας έχουν πλήρη πρόσβαση χωρίς χρονικούς περιορισμούς, κάνοντας σύνδεση μέσα από το περιβάλλον του λογισμικού.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικά σε υπολογιστές που δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο,
σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ειδική παραγγελία.

Πριν κάνετε εγγραφή, σας συνιστούμε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε όποια εφαρμογή επιθυμείτε.


Ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε ασκήσεις για τα μαθηματικά. Αρχικά επιλέγετε τις παραμέτρους των ασκήσεων: τους όρους των πράξεων (0-99), τα αποτελέσματα (0-198), οριζόντιες ή κάθετες πράξεις, υπέρβαση επόμενης δεκάδας ή όχι, ποιο θα είναι το ζητούμενο (όρος ή αποτέλεσμα).
Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης και επαναχρησιμοποίησης των παραμέτρων που θα θέσετε. Μόνο για συνδρομητές.Ένα εκπαιδευτικό πακέτο που σας δίνει τη δυνατότητα να τυπώσετε όσες φορές θέλετε, εκατοντάδες σελίδες για τα μαθηματικά, την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως την πρώτη ανάγνωση. Οι εκτυπώσεις της εφαρμογής αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα του εκπαιδευτικού πακέτου «Παίξε με τις λέξεις» ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας της πρώτης ανάγνωσης. Μόνο για συνδρομητές.Το «Παίξε με τις λέξεις 1», είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο-παιχνίδι για τη διδασκαλία της πρώτης ανάγνωσης σε παιδιά 3-6 χρόνων και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.Περιλαμβάνει 9 παιχνίδια σύνθεσης λέξεων, 1 πρόγραμμα αυτόματης σύνθεσης και ανάγνωσης λέξεων, 144 λέξεις με εικόνα & ήχο, επαναληπτικά επίπεδα που βοηθούν στην εμπέδωση της γνώσης, 4 εφαρμογές-εργαλεία για τον εκπαιδευτικό και καταγραφή προόδου για 6 χρήστες.Τα "Ενσφηνώματα 1" είναι ένα εκπαιδευτικό λογισμικό για παιδιά προσχολικής αγωγής, ειδικής αγωγής και Α΄δημοτικού. Περιλαμβάνει 76 εφαρμογές με αντιστοιχίες, ταξινομήσεις, παζλ εικόνων και αριθμών, χρώματα και σχήματα, ασκήσεις μνήμης και παρατηρητικότητας, αισθητοποίηση των αριθμών 1-5, προσθέσεις και αφαιρέσεις στην πεντάδα, παιχνίδια εξοικείωσης με το ποντίκι και τραγούδια.


Τα "Ενσφηνώματα 2" είναι ένα εκπαιδευτικό λογισμικό για τους αριθμούς 0-20. Περιλαμβάνει 33 Εφαρμογές αισθητοποίησης πρόσθεσης και αφαίρεσης αριθμών μέσα στην πρώτη 20άδα, 11 Διασκεδαστικά ψηφιακά παιχνίδια με μαθηματικό στόχο, 8 Εφαρμογές scanning με λειτουργία ενός μόνο κλικ, 2 Εργαλεία διδασκαλίας για τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή. (Πρόγραμμα ζωγραφικής και ηλεκτρονικό πίνακα drag n drop).


Τα «Eνσφηνώματα 3″ είναι ένα ανοικτού τύπου εκπαιδευτικό λογισμικό με 18 εργαλεία – δραστηριότητες και 9 παιχνίδια για τα μαθηματικά, με αριθμούς και πράξεις έως το 100.Αποτελείται από 27 συνολικά εφαρμογές (εργαλεία και παιχνίδια), με αρκετές από αυτές να έχουν διπλή λειτουργία (π.χ πρόσθεση ή αφαίρεση).Οι περισσότερες έχουν τη μορφή drag & drop, (παίρνουμε και τοποθετούμε αντικείμενα) ενώ άλλες αναλύουν σε βήματα μαθηματικές πράξεις.


Το «Μαγικό Πινέλο», περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες ζωγραφικής, σχεδίου, μουσικής, εικόνων και έργων τέχνης που αλληλεπιδρούν με το μαθητή, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των μαθητών. Οι εφαρμογές προσεγγίζονται διαθεματικά και βιωματικά. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τέτοιος, ώστε κάθε παιδί να μπορεί να συμμετέχει, να ενεργεί και να πράττει φτάνοντας στο αποτέλεσμα.


Το "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" είναι εκπαιδευτικό λογισμικό με παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και ειδικής αγωγής και των πρώτων τάξεων του δημοτικού. Μέσα από διαδραστικές εφαρμογές και παιχνίδια, τραγούδι, video και ζωγραφική τα παιδιά θα μπορέσουν να μάθουν τα διάφορα μέσα μεταφοράς και τη χρησιμότητά τους, τους βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ., να μάθουν να κινούνται στο δρόμο σαν πεζοί, επιβάτες ή οδηγοί......


Το «ΤΕΤΡΑΣ» είναι ένα έξυπνο και διασκεδαστικό χωρίς βία παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, που χρειάζεται μόνο γρήγορα αντανακλαστικά και καλή διάθεση. Κερδίζοντας μία-μία τις πίστες του θα γνωρίσετε την Ελλάδα. Η λέξη «ΤΕΤΡΑΣ» περιγράφει στο παιχνίδι μας τις τέσσερις ρακέτες που κινούνται περιφερειακά της οθόνης.Το παιχνίδι ελέγχεται με την κίνηση του ποντικιού και αποτελείται από 15 συνολικά «πίστες-περιοχές» με διαβαθμισμένη δυσκολία.