Για μεγάλους


Εκπαιδευτικοί και γονείς μπορούν να βρουν εδώ online εργαλεία εκπαίδευσης και μάθησης, αναλυτικές οδηγίες χρήσης για κάθε εφαρμογή με συνοδευτικό video, εκτυπώσεις και φυσικά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

 

Τα εργαλεία εκπαίδευσης και μάθησης, είναι online εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευτικούς και γονείς για να διδάξουν ή να μάθουν στα παιδιά τους. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να είναι αποκλειστικά εργαλεία μάθησης και να βρίσκονται μόνο στη σελίδα για μεγάλους ή μπορεί να είναι και τροποποιημένες εφαρμογές από αυτές που χρησιμοποιούν οι μαθητές, στις οποίες όμως έχουν αφαιρεθεί λειτουργίες (όπως είναι το score) ή έχουν προστεθεί δυνατότητες που βοηθούν στη διδασκαλία.

Κάθε καινούρια εφαρμογή που θα ανεβαίνει στη σελίδα μας θα συνοδεύεται πάντοτε από οδηγίες χρήσης αλλά και video παρουσίασης το οποίο θα περιλαμβάνει και αφήγηση. Οδηγίες χρήσης και video θα εμφανίζονται τόσο στη σελίδα "Τα νέα μας" όσο και στη σελίδα "Οδηγίες χρήσης & Video"

Για την ώρα η σελίδα των εκτυπώσεων έχει περιορισμένο περιεχόμενο. Μελλοντικά όμως θα μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος εκτυπώσεων για όλες της κατηγορίες των online εφαρμογών αλλά και εκτυπώσεις που θα αφορούν τα εκπαιδευτικά λογισμικά για windows που υπάρχουν ήδη διαθέσιμα να τα κατεβάσετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email για ότι σας απασχολεί σχετικά με τη σελίδα μας. Θα είμαστε πάντοτε εκεί για να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Θα μπορείτε ακόμη να μας στέλνετε παρατηρήσεις ή και προτάσεις για τις εφαρμογές μας.