Εκτυπώσεις Kidmedia


Ένα εκπαιδευτικό πακέτο που σας δίνει τη δυνατότητα να τυπώσετε όποια στιγμή και όσες φορές θέλετε, εκατοντάδες σελίδες για τα μαθηματικά, την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως την πρώτη ανάγνωση. Οι εκτυπώσεις του προγράμματος αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα του εκπαιδευτικού πακέτου «Παίξε με τις λέξεις» ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας της πρώτης ανάγνωσης, τυπώνοντας καρτέλες εικόνων και λέξεων, αλλά και σελίδες από τα βιβλιοτετράδια λέξεων και προτάσεων.
Σύντομα θα περιλαμβάνει εκτυπώσεις ασκήσεων, ζωγραφικής και δημιουργίας εποπτικού υλικού από τα εκπαιδευτικά πακέτα «Ενσφηνώματα 1,2,3» για τα μαθηματικά, από το «Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη» για την κυκλοφοριακή αγωγή, από το «Μαγικό πινέλο» για την καλλιτεχνική δημιουργία, από το εκπαιδευτικό πακέτο «Παίξε με τις λέξεις» για τη δημιουργία καρτελών με εικόνες και λέξεις και σελίδες από τα βιβλιοτετράδια λέξεων και προτάσεων. Στην Beta έκδοση 1.1 είναι διαθέσιμες μόνο οι εκτυπώσεις για το εκπαιδευτικό πακέτο «Παίξε με τις Λέξεις 1» και συγκεκριμένα τα βιβλιοτετράδια λέξεων 1,2,3 (98 σελίδες το καθένα) και οι καρτέλες δύο όψεων (λέξη και εικόνα) για 144 λέξεις, σε σελίδες με οκτώ καρτέλες στην κάθε μία. Για τα βιβλιοτετράδια προτάσεων 1,2,3 είναι διαθέσιμες για την ώρα μόνο οι λίστες των προτάσεων.
Διαβάστε εδώ τις οδηγίες χρήσης

Μέγεθος αρχείου: 44.4 MB (46,651,739 bytes)
Όνομα αρχείου InstallKidmediaPrint.exe
Ημερομηνία έκδοσης 09/02/2018
Ημερομηνία αναβάθμισης 02/01/2021
Μόνο για Windows
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μόνο για παλαιότερες εκδόσεις Windows:

Προσοχή!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς περιορισμούς στην εκτύπωση, εφόσον είστε συνδρομητής στην ιστοσελίδα μας.
Για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας κάντε κλικ εδώ,

Οδηγίες εγκατάστασης:
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο InstallKidmediaPrint.exe και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας παρέχονται. Για να "τρέξετε" το πρόγραμμα κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας. Αφού το πρόγραμμα ξεκινήσει και εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί που γράφει "Σύνδεση". Στην οθόνη που θα εμφανιστεί πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσης στην ιστοσελίδα της kidmedia. Περιμένετε λίγο και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει χωρίς περιορισμούς.