Αναβάθμιση του “Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη”


Μετά τις τελευταίες αλλαγές στο εκπαιδευτικό λογισμικό «Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη» υπήρξαν κάποια προβλήματα στο λογισμικό (bugs) τα οποία διορθώνονται στη νέα έκδοση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στη σελίδα του «Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη». Το αρχείο βέβαια είναι αρκετά μεγάλο και πολύ μεγαλύτερο από αυτό της αναβάθμισης την οποία μπορείτε να κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ:
Αφού κατεβάσετε το αρχείο πρέπει να κάνετε διπλό κλικ πάνω του και να επιτρέψετε στο μήνυμα ασφαλείας ώστε να κάνει αλλαγές στον υπολογιστή σας, Προσοχή! Η αναβάθμιση αφορά μόνο την έκδοση του Φεβρουαρίου του 2018. Τα προβλήματα που διορθώθηκαν σε αυτήν την έκδοση αφορούν στις εφαρμογές "Ο ποδηλάτης και το ποδήλατο", "Έλα να ζωγραφίσουμε παρέα", και "Χρωμάτισε τα σήματα".
Ένα θέμα που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι δυστυχώς δεν είχαμε καμία αναφορά από τους χρήστες μας για τα σφάλματα του προγράμματος. Για να μπορέσουμε να σας διευκολύνουμε ώστε να αναφέρετε άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με οποιοδήποτε πρόγραμμά μας φτιάξαμε αυτήν τη σελίδα η οποία είναι προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη (δωρεάν χρήστες και συνδρομητές).

Γράψτε ένα σχόλιο