Η kidmedia.gr γίνεται συνδρομητική


Η Kidmedia αλλάζει....

Η ομάδα δημιουργίας εκπαιδευτικού λογισμικού Kidmedia ανακοινώνει τη νέα συνδρομητική λειτουργία της ιστοσελίδας της (kidmedia.gr) και ζητά την υποστήριξη των ήδη εγγεγραμμένων αλλά και των μελλοντικών χρηστών της για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της, ορίζοντας στα 20€ το ποσό της ετήσιας συνδρομής, δίνοντας ταυτόχρονα στους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες αλλά και σε όσους εγγραφούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2018, ισόβια έκπτωση 25% διαμορφώνοντας την παρούσα τιμή της ετήσιας συνδρομής στα 15€.

Για πληροφορίες και τρόπους πληρωμής της συνδρομής σας επιλέξτε εγγραφή από τη σελίδα μας ( kidmedia.gr/register ).

Εδώ και 4 χρόνια περίπου, με τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, η ομάδα μας έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα εκπαιδευτικά μας λογισμικά και παιχνίδια.
Για 4 χρόνια δίχως την παραμικρή χρέωση για τους χρήστες, δίχως διαφημίσεις, δίχως χορηγούς και φυσικά δίχως κανένα απολύτως έσοδο.

Όλα αυτά τα χρόνια, μία ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με εταιρεία αποτελούμενη αποκλειστικά από εκπαιδευτικούς, κατάφερε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος συντήρησης της σελίδας, δημιουργώντας συνεχώς εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας. Για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα και χιλιάδες ώρες εργασίας.

Με δεδομένο, την αύξηση του αριθμού των χρηστών της σελίδας μας, με το κόστος συντήρησης να ανεβαίνει, σε συνδυασμό με τον τεράστιο όγκο εργασίας που θα πρέπει πλέον να αναθέτουμε και σε τρίτους, υπάρχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης, μέσω της συνδρομητικής λειτουργίας για να μπορέσουμε πλέον να συνεχίσουμε το έργο μας.

Τι αποκτάτε με τη συνδρομή σας:
Ταυτόχρονη πρόσβαση σε δύο οθόνες για όλα τα λογισμικά μας:
- Τα ενσφηνώματα 1,2 και 3 με εκατοντάδες εφαρμογές για τα μαθηματικά,
- Το «Μαγικό πινέλο» και το «κυκλοφορώ με τον Ταξάκη» για την καλλιτεχνική δημιουργία και την κυκλοφοριακή αγωγή.
- Το εκπαιδευτικό παιχνίδι «Τετράς» για να γνωρίσουμε την Ελλάδα παίζοντας
- Το νέο εκπαιδευτικό πακέτο «Παίξε με τις λέξεις» για την πρώτη ανάγνωση
- Το ειδικό πρόγραμμα εκτύπωσης, με πρόσβαση σε όλες τις έντυπες ασκήσεις, καρτέλες και βοηθήματα, τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε όσες φορές χρειαστεί.
- Δεκάδες online εκπαιδευτικές εφαρμογές εργαλεία, και παιχνίδια, video και τραγούδια, για υπολογιστές, smart-phones και tablets για παιδιά 2-8 χρόνων, εφαρμογές που θα εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες.

Παράλληλα, με τη συνδρομή σας, δίνετε σε εμάς τη δυνατότητα να κρατήσουμε τη σελίδα μας ανοικτή και εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός συνδρομητών να αναβαθμίσουμε τόσο την υπηρεσία φιλοξενίας της, όσο και τα λογισμικά μας, ώστε να λειτουργούν σε νέες εκδόσεις των windows αλλά και σε mac ή linux. Ταυτόχρονα, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πιο διευρυμένες βιβλιοθήκες γραφικών και ήχου και να αναθέτουμε εργασίες που δεν έχουν σχέση με το δημιουργικό κομμάτι σε τρίτους ώστε να επικεντρωθούμε στο βασικό έργο μας: τον σχεδιασμό πραγματικά αποτελεσματικών εκπαιδευτικών εργαλείων και παιχνιδιών.

Αποφασίσαμε τέλος ότι κάποιες online εφαρμογές, αλλά και το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη», θα παραμείνουν δωρεάν για όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες που είναι και μέλη της λίστας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Kidmedia, είτε έχουν πληρώσει συνδρομή είτε όχι.

Φίλες και φίλοι,
για όλα τα παραπάνω, ελπίζουμε πραγματικά στην βοήθεια και την στήριξή σας, γιατί δίχως αυτήν η Kidmedia δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο της.

Γράψτε ένα σχόλιο