Μαγικό πινέλο


Το εκπαιδευτικό λογισμικό «Μαγικό Πινέλο», περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες ζωγραφικής, σχεδίου μουσικής, εικόνων και έργων τέχνης που αλληλεπιδρούν με το μαθητή, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των μαθητών.
Με το λογισμικό επιτυγχάνεται άμεσο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Οι εφαρμογές προσεγγίζονται διαθεματικά και βιωματικά και δίνουν τη δυνατότητα του αυτοσχεδιασμού, του τυχαίου, του αυθόρμητου.
Ο βαθμός δυσκολίας είναι τέτοιος, ώστε κάθε παιδί να φτάνει στο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει, πως οποίες κι αν είναι οι ικανότητες των παιδιών, μπορούν να συμμετέχουν, να ενεργούν, να πράττουν, να έχουν αποτέλεσμα.
 

Μέγεθος αρχείου: 132 MB (138,530,304 bytes)
Όνομα αρχείου Install_magiko_pinelo.exe_2021
Ημερομηνία συνδρομητικής έκδοσης 19/07/2014
Ημερομηνία νέας αναβάθμισης 02/01/2021

Μόνο για Windows
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μόνο για παλαιότερες εκδόσεις Windows:

Προσοχή!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς χρονικούς περιορισμούς, εφόσον είστε συνδρομητής στην ιστοσελίδα μας.
Για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας κάντε κλικ εδώ,

Οδηγίες εγκατάστασης:
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Install_magiko_pinelo.exe και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας παρέχονται. Για να "τρέξετε" το πρόγραμμα κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας. Αφού το πρόγραμμα ξεκινήσει και εφόσον έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί που γράφει "Σύνδεση". Στην οθόνη που θα εμφανιστεί πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσης στην ιστοσελίδα της kidmedia. Περιμένετε λίγο και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει χωρίς χρονικούς περιορισμούς.