Κατεβάστε


Μπορείτε εδώ να κατεβάσετε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα για τα windows ή να κάνετε κλικ στα εικονίδια αριστερά και να μάθετε περισσότερα για το κάθε ένα χωριστά, να το κατεβάσετε ή να δείτε το video παρουσίασης.

 

Τα "Ενσφηνώματα 1" είναι ένα εκπαιδευτικό λογισμικό για παιδιά προσχολικής αγωγής, ειδικής αγωγής και Α΄δημοτικού. Περιλαμβάνει 76 εφαρμογές με αντιστοιχίες, ταξινομήσεις, παζλ εικόνων και αριθμών, χρώματα και σχήματα, ασκήσεις μνήμης και παρατηρητικότητας, αισθητοποίηση των αριθμών 1-5, προσθέσεις και αφαιρέσεις στην πεντάδα, παιχνίδια εξοικείωσης με το ποντίκι και τραγούδια.

Τα "Ενσφηνώματα 2" είναι ένα εκπαιδευτικό λογισμικό για τους αριθμούς 0-20. Περιλαμβάνει 33 Εφαρμογές αισθητοποίησης πρόσθεσης και αφαίρεσης αριθμών μέσα στην πρώτη 20άδα, 11 Διασκεδαστικά ψηφιακά παιχνίδια με μαθηματικό στόχο, 8 Εφαρμογές scanning με λειτουργία ενός μόνο κλικ, 2 Εργαλεία διδασκαλίας για τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή. (Πρόγραμμα ζωγραφικής και ηλεκτρονικό πίνακα drag n drop).

 


Τα «Eνσφηνώματα 3″ είναι ένα ανοικτού τύπου εκπαιδευτικό λογισμικό με 18 εργαλεία – δραστηριότητες και 9 παιχνίδια για τα μαθηματικά, με αριθμούς και πράξεις έως το 100.Αποτελείται από 27 συνολικά εφαρμογές (εργαλεία και παιχνίδια), με αρκετές από αυτές να έχουν διπλή λειτουργία (π.χ πρόσθεση ή αφαίρεση).Οι περισσότερες έχουν τη μορφή drag & drop, (παίρνουμε και τοποθετούμε αντικείμενα) ενώ άλλες αναλύουν σε βήματα μαθηματικές πράξεις.

 


Το «Μαγικό Πινέλο», περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες ζωγραφικής, σχεδίου, μουσικής, εικόνων και έργων τέχνης που αλληλεπιδρούν με το μαθητή, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των μαθητών. Οι εφαρμογές προσεγγίζονται διαθεματικά και βιωματικά. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τέτοιος, ώστε κάθε παιδί να μπορεί να συμμετέχει, να ενεργεί και να πράττει φτάνοντας στο αποτέλεσμα.

 


Το "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" είναι εκπαιδευτικό λογισμικό με παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και ειδικής αγωγής και των πρώτων τάξεων του δημοτικού. Μέσα από διαδραστικές εφαρμογές και παιχνίδια, τραγούδι, video και ζωγραφική τα παιδιά θα μπορέσουν να μάθουν τα διάφορα μέσα μεταφοράς και τη χρησιμότητά τους, τους βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ., να μάθουν να κινούνται στο δρόμο σαν πεζοί, επιβάτες ή οδηγοί......

 


Το «ΤΕΤΡΑΣ» είναι ένα έξυπνο και διασκεδαστικό χωρίς βία παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, που χρειάζεται μόνο γρήγορα αντανακλαστικά και καλή διάθεση. Κερδίζοντας μία-μία τις πίστες του θα γνωρίσετε την Ελλάδα. Η λέξη «ΤΕΤΡΑΣ» περιγράφει στο παιχνίδι μας τις τέσσερις ρακέτες που κινούνται περιφερειακά της οθόνης.Το παιχνίδι ελέγχεται με την κίνηση του ποντικιού και αποτελείται από 15 συνολικά «πίστες-περιοχές» με διαβαθμισμένη δυσκολία.