Προσκαλέστε φίλους στην Kidmedia και κερδίστε!


Καλέστε και κερδίστε

Μιλήστε με φίλες και φίλους για την Kidmedia!

Καλέστε και κερδίστε

Στείλτε πρόσκληση με την παρακάτω φόρμα.

Καλέστε και κερδίστε

Κερδίστε μόλις αποκτήσουν συνδρομή!

Γνωρίζετε γονείς ή εκπαιδευτικούς που πιστεύετε ότι θα τους ήταν χρήσιμα τα προγράμματα της Kidmedia;
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να τους προσκαλέσετε και κερδίστε επιπλέον χρόνο για κάθε νέα συνδρομή που θα πραγματοποιηθεί μετά από την πρόσκλησή σας.
Αν η φίλη ή ο φίλος σας επιλέξει ετήσια συνδρομή γονέα κερδίζετε χρόνο αξίας 25€ ενώ για ετήσια συνδρομή εκπαιδευτικού κερδίζετε χρόνο αξίας 50€.Για παράδειγμα εάν έχετε ετήσια συνδρομή εκπαιδευτικού και μία φίλη που προτείνατε επιλέξει συνδρομή γονέα κερδίζετε 6 επιπλέον μήνες στην συνδρομή σας. Εάν επιλέξει συνδρομή εκπαιδευτικού κερδίζετε 12 επιπλέον μήνες.Εάν έχετε συνδρομή γονέα και ο φίλος που προτείνατε επιλέξει συνδρομή εκπαιδευτικού κερδίζετε 24 επιπλέον μήνες διότι η δική σας συνδρομή κοστίζει 25€.
Η προσφορά αυτή ισχύεi μόνο για εγγεγραμμένα ενεργά μέλη που έχουν πληρώσει ήδη, έστω και μία φορά, συνδρομή στην Kidmedia.
Σας παρακαλούμε, πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την φόρμα, να έχετε προηγουμένως ενημερώσει τους φίλους σας για την προσφορά.

  Το δικό σας όνοματεπώνυμό (απαραίτητο)

  Το δικό σας email (απαραίτητο)

  Το όνοματεπώνυμό της φίλης ή του φίλου σας (απαραίτητο)

  Το email της φίλης ή του φίλου σας (απαραίτητο)

  Επιλέξτε τόπο κατοικίας (απαραίτητο)

  Μήνυμά προς την φίλη ή τον φίλο σας (απαραίτητο}

  Αφού πατήσετε "Αποστολή" θα λάβετε άμεσα μήνυμα με τα στοιχεία που συμπληρώσατε στην φόρμα. Ταυτόχρονα θα σταλεί πρόσκληση στο email φίλης/φίλου με το μήνυμά σας και οδηγίες εγγραφής.
  Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή και η εγγραφή του ατόμου που προτείνατε, θα λάβετε νέα ενημέρωση για την παράταση της δικής σας συνδρομής.

  Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και ισχύουν
  η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.