Ανακοίνωση – έναρξη συνδρομητικής λειτουργίας 1


Όπως είχαμε προαναγγείλει, η λειτουργία της ιστοσελίδας μας θα γίνει πολύ σύντομα σε συνδρομητική βάση. Αυτό ξεκινάει σχεδόν άμεσα για τους χρήστες εκτός Ελλάδας σε συνεργασία με τους επί χρόνια συνεργάτες μας στην Κύπρο, την εταιρεία SE. S Educational Solutions-Educational Systems.  Από τη  ερχόμενη Παρασκευή 20/10/2017 όλοι οι χρήστες εκτός Ελλάδας θα ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα kidmedia.eu η οποία λειτουργεί ήδη με συνδρομή. Η SE. S ανακοίνωσε τη δωρεάν προσφορά του λογισμικού "ΑΒΓΔ-Φωνολογία και πρώτη Ανάγνωση"  αξίας 60 ευρώ για κάθε νέα εγγραφή έως την 1η Νοεμβρίου 2017. Η προσωπική 12μηνη συνδρομή στην ιστοσελίδα kidmedia.eu κοστίζει 22 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και οι συναλλαγές γίνονται με την εταιρία SE. S που έχει το αποκλειστικό  δικαίωμα πωλήσεων εκτός Ελλάδας. Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της ιστοσελίδας μας kidmedia.gr, που κατοικείτε εκτός Ελλάδας, ότι εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Kidmedia, μπορείτε να το κάνετε από αυτήν τη σελίδα γράφοντας τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση και πατώντας το κουμπί "Διαγραφή". Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα της δωρεάν λειτουργίας της σελίδας μας!

Σε ότι αφορά στην ελληνική ιστοσελίδα kidmedia.gr θα προβούμε σύντομα σε ανακοίνωση για το ύψος της συνδρομής και τον τρόπο μετάβασης σε συνδρομητική χρήση.

 

 


Γράψτε ένα σχόλιο

Μια σκέψη για “Ανακοίνωση – έναρξη συνδρομητικής λειτουργίας

  • Kyriacos Iacovou

    Γεια σας,
    Θα ήταν καλό αν βάζατε στην ιστοσελίδα kidmedia.eu να μπορούμε να πληρώσουμε με πιστωτική κάρτα online. Πήγα να κάνω εγγραφή αλλά λόγω της μη υποστήριξης αυτής της απαραίτητης λειτουργίας (για εμένα τουλάχιστων) στις μέρες μας δεν έκανα γιατί δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω να πάω στην τράπεζα.
    Ευχαριστώ,
    Κ.Ι