Ημερήσια αρχεία: 15 Σεπτεμβρίου 2018


Δώρο από την Kidmedia!

Μία μεγάλη προσφορά από την Kidmedia με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και έως το τέλος Νοεμβρίου 2018!

Όσες και όσοι έχετε πληρώσει συνδρομή στην Kidmedia, μπορείτε να κερδίζετε από 1 έως 9 μήνες επιπλέον συνδρομή για κάθε νέο φίλο ή φίλη που θα γίνει συνδρομητής και θα γράψει το email  σας* στη φόρμα εγγραφής της Kidmedia στο σημείο που γράφει ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΩΡΟΥ.
* ΠΡΟΣΟΧΗ, χρησιμοποιήστε το email της συνδρομής σας στην Kidmedia-Εξαιρούνται οι πληρωμές με Paypal

Όμως η προσφορά δεν αφορά μόνο εσάς! Ο φίλος ή η φίλη που συστήνετε στην Kidmedia κερδίζει τρεις επιπλέον μήνες συνδρομής  και με την πρώτη πληρωμή έχει δικαίωμα χρήσης για 15 μήνες.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει όριο στην προσφορά μας! Μπορείτε να συστήσετε την Kidmedia όσες φορές θέλετε και να κερδίσετε όσους επιπλέον μήνες χρειάζεστε!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τον επιπλέον χρόνο που κερδίζετε ανάλογα με το επίπεδο της συνδρομής σας. Ο χρόνος που κερδίζει ο νέος συνδρομητής είναι ΠΑΝΤΑ 3 μήνες:

Η δική σας συνδρομή είναι Η νέα συνδρομή που συστήνετε είναι Το δικό σας δώρο είναι
ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 3 μήνες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 6 μήνες
ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 9 μήνες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 2 μήνες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 3 μήνες
ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 4 μήνες
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ 1 μήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2 μήνες
ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 3 μήνες

Για παράδειγμα εάν ένα σχολείο συστήσει την Kidmedia σε κάποιον γονέα και αυτός γράψει το email με το οποίο το σχολείο έκανε τη συνδρομή του, το σχολείο κερδίζει 1 μήνα συνδρομής και ο γονέας 3. Εάν μία δασκάλα που έχει ατομική συνδρομή συστήσει την kidmedia σε έναν λογοθεραπευτή που αποφασίζει να πληρώσει επαγγελματική συνδρομή κερδίζει η ίδια 6 μήνες και ο λογοθεραπευτής 3. Γονέας με ατομική συνδρομή συστήνει την Kidmedia σε άλλον γονέα και κερδίζουν και οι δύο 3 μήνες συνδρομής.

Εάν δεν γνωρίζετε κάποιον ή κάποια που να έχει ήδη πληρώσει συνδρομή για να πάρετε το δώρο με την εγγραφή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ομάδα Φίλων της Kidmedia στο Facebook.

Η προσφορά ισχύει για κάθε νέο χρήστη που αγοράζει οποιαδήποτε συνδρομή συμπληρώνοντας στον ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΟΥ το email οποιουδήποτε έχει πληρώσει συνδρομή ΑΤΟΜΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Ή ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΔΕΝ μπορούν να συστήσουν νέο χρήστη οι δωρεάν χρήστες)

Μπορείτε να δείτε οδηγίες βήμα-βήμα στην παρακάτω παρουσίαση: